Szalon: 06-1-315-00-63 | Webáruház: 06-1-316-98-12 glamournails.hungary@gmail.com BEJELENTKEZÉS

ACRYL

 

REVOLUTION ACRYL SYSTEM

 

A Nail Selection új fejlesztése a porcelán porokon belül a Revolution Acryl System, melyet kezdőktől a mesterekig ajánl a gyártó cég.

Revolution Acryl:

A világpiacon egyedülállóan finom szemcséjű, különlegesen lágy szerkezetű porcelán por, mellyel igazán magas minőségű munkát végezhetünk! Rendkívül jól formálható, gyors kötésű, rugalmas, könnyen reszelhető, mellyel lehetővé teszi a gyors munkát. A Revolution porcelán por nem kristályosodik ki, igen fontos tulajdonsága, hogy nem sárgul, ezáltal az elkészült körmök hetekig megőrzik szépségüket. E tulajdonságokat figyelembe véve, versenyzőknek is ajánljuk, s ennek megfelelően alakította ki a Nail Selection Acryl fajtákat.

 Használati útmutató:

A megfelelő mennyiségű Revolution Acryl-t keverje a Revolution Liquiddel. 

Fajtái:

 • Super White: Több liquid-et igényel a felhordáshoz, ezáltal lesz extra hófehér.
 • Master White: Gyorsabban köt, és kevesebb liquid-et a Super White-hoz képest.
 • Soft White: A hold kiépítéséhez, és természetes szabadszél kialakításához.
 • Clear Fast, Clear Medium: Víztiszta építő porcelán por gyors, közepes kötési idővel rendelkezik.
 • Soft Pink: Áttetsző, lágy rózsaszín építő porcelán por.

Revolution Liquid:

A Revoluiton Liquid kiválóan magas minőségű, jóval magasabb UV stabilizátorral rendelkezik, mint a  Perfect Liquid, ezáltal még jobban óvja a műkörmöt a sárgulástól, illetve a káros külső behatásoktól, valamint optikailag még jobban kiemeli az épített köröm színeit. Jellemzője: gyors kötésű folyadék, mely az igazán tökéletes keveréket alkot a Revolution Acryl-al.

 Használati útmutató:

A megfelelő mennyiségű Revolution Liquide-t keverje a Revolution Acryl-al.

Tekintse meg kínálatunkat!


PERFECT NAIL ACRYL SYSTEM

 

A Perfect Nail Acryl System egy magával ragadó, magas minőségű, különböző színű porcelán porok összessége, mellyel tökéletes, hajlékony, tartós körmöt tudunk építeni. Könnyen kezelhető, különösen jó kötési idő, remekül alkalmazható, akár francia köröm építéséhez, akár bármilyen más köröm design-hoz.

Perfect Nail Acryl:

Fajtái:

 • Clear: közepes kötési idejű, víztiszta építő porcelán por.
 • Mega White: közepes kötési idejű, vakító fehérségű porcelán por.
 • Light pink: Könnyű rózsaszínű, közepes kötési idejű porcelán por.
 • Pink: Erősebb rózsaszínű, mint a Ligh pink, kiválóan alkalmas francia körmök építéséhez, közepes kötési idejű porcelán por.
 • Camouflage: Természetes színének köszönhetően a rövid körömágy meghosszabbítására szolgál, így megakadályozza a műköröm lenövésének problémáját.

Használati útmutató:

A kiválasztott Perfect Acryl-ból vegyen megfelelő mennyiséget, majd keverje a Perfect Liquid-el. 

Perfect Nail Liquied

Gyors kötésű liquid, mely UV stabilizátorának köszönhetően védi a műkörmöt a sárgulástól, és egyéb külső káros hatásoktól, valamint optikailag kiemeli az épített köröm színeit.

Használati útmutató: A Perfect Liquidet keverje a kiválasztott Perfect Acryl-al a megfelelő mennyiségben.

[button link=”http://glamournails.hu/?s=PERFECT+NAIL+ACRYL&post_type=product” color=”black” newwindow=”yes”] WEBÁRUHÁZ[/button]


 

PROFI SABLON

 

Sablon műköröm építéshez, ezüstszínben. Minőségi anyagából és széles formája ( minden körömformához jól illeszkedő), rendkívül jól tapadó képessége miatt, sablonozás után nem mozdul el a szabadszél alól, így tökéletes, különböző formájú körmüket tudunk építeni.

 Használati útmutató:

A sablont a köröm szabadszéléhez résmentes ívben rakjuk fel.

[button link=”http://glamournails.hu/?s=profi+sablon&post_type=product” color=”black” newwindow=”yes”] WEBÁRUHÁZ[/button]


STILETTO SABLON

 

Sablon stiletto, minőségi anyaga, annak kiképzésének  és formája miatt az extra hosszú Stiletto körmök építéséhez kiválóan alkalmas, mellyel egyszerűen és gyorsan dolgozhatunk. Tulajdonságaiban, minőségben megegyezik a Profi Sablonnal.

Használati útmutató: A sablont a köröm szabadszéléhez résmentes ívben rakjuk fel.

Kiszerelés: 100 db, 500 db.

Használati útmutató: A Stiletto sablont a természetes szabadszél alá résmentesen és ívben helyezzük fel.

[button link=”http://glamournails.hu/?s=STILETTO+SABLON&post_type=product” color=”black” newwindow=”yes”] WEBÁRUHÁZ[/button]


STARDUST

 

Gyönyörű csillogást adhatunk ezzel a nagyszerű ellenállhatatlan színekkel. Kollekciónkra jellemző a rendkívül jó színtartóság, egyedülálló finomságú pigmentek és a nagyon egyszerű használat. Színeinkkel bármilyen igény kielégíthető a szolid eleganciától a feltűnő ragyogásig.

Fajtái:

 • Stardust Disco Powder: Rendkívül finomra őrölt (kozmetikai) szemcséi miatt akár sminkelésre is alkalmas. 6 féle színárnyalata a visszafogott eleganciától a vad, érzéki hatást kelti életre.
 • Stardust Glitter Points: Nagy szemcséi (pontok), feltűnő ragyogást adnak a körömnek.

Használati utasítás:

A termék tégely peremig töltsük fel porcelánporral, díszítésre és építésre használhatjuk. Nail Art termékünk zselével is használható, keverhetjük vagy mártogathatjuk a szín felvitelt.

[button link=”http://glamournails.hu/?s=STARDUST+glitter&post_type=product” color=”black” newwindow=”yes”] WEBÁRUHÁZ[/button]


DESAH PINCH STYLER

 

 Forradalom és világújdonság a műkörömépítésben.

-Hogyan hajlítsunk egyszerűen, gyorsan a szalon- és versenymunkában!-

NailSelection anyacégünk a 2010-es Beauty International kiállításon új eszközt és szisztémát mutatott be a versenyzőknek és a szalonba dolgozó kollégáknak. Rangos német szakmai lap a „Profnail” figyelmét  is fel kelltette ez a forradalmi újdonság, s így a Düsseldorfi kiállítás előtt a Német Körmös Szövetség (BDND) által kiválasztott szakemberek segítségével ezt az új fejlesztésű eszközt sikeresen tesztelték. Mitől sikeres ez a termék? Ezzel az új termékkel és szisztémával egy új utat mutatunk Önöknek, hogyan pinch-eljük (C-ívhajlítás) az új építésű körmöket egy szép, esztétikus formára. Pinch-elési technikánál sokkal könnyebb vékony körmöket építeni, anélkül, hogy befolyásolná az épített köröm tartósságát és hordási (viselési) tulajdonságát. Sajnos, sok kolléga nem tudja, hogy egy körmöt hogyan kell pinch-elni, illetve félnek ettől, és azt gondolják, ez többek között a vendégnek fájdalmat okozhat. Az eddig használt technika, ami pinch rúdból és a párhuzam megformázásra használt reszelő vagy csipesz a múlté, mert a NailSelection a Desah Pinch Styler-e kettő az egyben professzionális kivitelben, vagyis egy eszközzel tudjuk véghezvinni a C-ív és a párhuzam beállítását. A „Profnail” és a kiválasztott német Kollégák egyöntetű véleménye alapján a tesztértékelésen a kiváló kategóriát érte el.

Használati útmutató:

 • Sablonra építsük meg a körmöt,
 • Helyezzük a megfelelő méretű Pinch Stylert az épített köröm alá,
 • A Styler-t a  szorítógyűrű segítségével véglegesítsük a műköröm formáját,
 • A megformázott köröm nézve megkapja a kívánt C-ívet.

Kiszerelés: Szett, mely öt méretet tartalmaz.

[button link=”http://glamournails.hu/?s=DESAH+PINCH+STYLER&post_type=product” color=”black” newwindow=”yes”] WEBÁRUHÁZ[/button]


PASSION DESIGN

 

A Nail Selection, mint gyártó, alapul vette a világpiacon lévő összes díszítő porcelánt, s így fejlesztette ki a Passion Design kollekciót.

A különösen fejlett „High Tech” Passion Design Acryl System jól formálható, látványos díszítő porcelán család, melyhez speciális liquid-et ajánlunk.

Passion Design Powder:

Termékcsaládunkban különböző színvariációkat ajánlunk, a halványtól az erős színekig, a dupla tónusú, (márványhatás) színárnyalatoktól a legkülönbözőbb csillogó csodákig.

Fontos jellemzői: a rendkívül finom szemcsenagysággal, magas minőségű, drága pigmentekkel rendelkezik, ezáltal, egy igen krémes állagot érünk el, melynek hatása rendkívül jól fedő, kiváló színtartósságú színes porcelán port kapunk. Színes díszítő porainkkal, gyönyörű formákat, 3D-s mintákat tudunk kialakítani vele.

Használati útmutató:

A kiválasztott Passion Design Powder színt, Passion Design-, Revolution-, Perfect Liquid-del megfelelő arányban keverje.

 

Passion Design Liquid:

A Passion Design Liquid, egy speciális folyadék, a Passion Design Powder-hez. Összetételében magas fokon különbözik a Revolution, és Perfect Liquid-től, olyan plusz anyagokat tartalmaz, melyek segítségével az aprólékos, gyors díszítő mintákat professzionális szinten tudjuk megvalósítani.

 Használati útmutató:

A kiválasztott Passion Design Powder színt a Passion Design Liquid-del megfelelő arányban keverje.

 

[button link=”http://glamournails.hu/?s=Passion+Design&post_type=product” color=”black” newwindow=”yes”] WEBÁRUHÁZ[/button]