Szalon: 06-1-315-00-63 | Webáruház: 06-1-316-98-12 glamournails.hungary@gmail.com BEJELENTKEZÉS

NAILART

GLITTEREK

 

Széles választékot állítottunk össze glitter porokból Magas színtartósága, különleges fedő képessége miatt, optimálisan használható zselével, és porcelán technikával is!

Fajtái:

  • Glitter por 

Használati útmutató:
A kiválasztott színt keverjük bele a porcelánporba, vagy a zselébe, illetve ha csak egyszer szeretnénk használni a színt, az acryl gombócot, vagy a zselé gombócot mártsuk bele a glitter porba, és úgy terítsük el a felületen.

  • Glitter Crush Square:

Rombusz alakú, kissé domború díszítő elemek a legszebb, és legnépszerűbb trend színekben. A swarovski kristályokhoz hasonlóan, beépítve sem veszít semmit a csillogásából.

Használati útmutató:

Megfelelő díszítő elemet beépíthetünk a műkörömbe, vagy 3D hatásként külső díszítésre alkalmazhatunk.

 

 SWAROVSKI KÖVEK

 

A Swarovski különleges csiszolásának köszönhetően kapja meg gyönyörű ragyogását.

Tulajdonságai közül rendkívül fontos kiemelni, hogy bármilyen anyaggal beépítve is megőrzi eredeti fényét. A szivárvány minden színében játszó kristályok teszik tökéletes ékszerré a körmöket.

…………..

 

DÍSZÍTŐ LAKKOK

 

A Nail Selection díszítő lakkokban is széles választékot kínál. Speciálisan vékony ecsettel rendelkező díszítő lakkokkal, és hatalmas színválasztékunkkal csak a fantáziánk szabhat határt.

Kínálatunkban megtalálható mind lakk-alapú, mind víz-alapú díszítő lakk, az igényeknek megfelelően.

Fajtái:

  • Polish Liner: Nagyon apró pigment tartalmú díszítő lakk, különböző fémes hatásokkal.
  • Fine Liner: Elbűvölő, színekkel teli, és bájos hatás. Neon, színváltó, és fémes. Minden Fine Liner önmagából adódóan magával ragadó. Vizes alapú, vékony ecsetes díszítő lakk. Tapasztalja meg ezt az új alkalmazási módot. Elvarázsolja vendégei körmét a számtalan dekorációs lehetőség. (ötvösmunka)
  • Design Pen: Csillogó, és színekkel teli körömlakk alapú díszítő. Ideális francia köröm készítéséhez. Emellett tartozik hozzá egy tű, mellyel pontokat készíthetünk díszítésként.

Használati útmutató:

A kívánt színnel díszítse a körmöt, a Polish Liner-t, illetve a Design Pen-t sűrűsödés esetén lakkhígítóval, a Fine Liner-t vízzel hígitsa!