Szalon: 06-1-315-00-63 | Webáruház: 06-1-316-98-12 glamournails.hungary@gmail.com BEJELENTKEZÉS

Zselé lakk

UV POLISH SERIES

 

A tartós lakkozás minden Nő álma.

Mai felgyorsult világunkban, nincs elég idő 4-5 naponta lakkoztatni, vagy otthon festegetni a körmünket, de itt a megoldás!

Egyszerű lakkozás, mégis rendkívül tartós, tökéletes külsőt adó, akár hetekig!

Ma a világon, egyedülálló módon a Nail Selection megoldotta azt a problémát, hogy lehet az UV lámpa alatt kötő körömlakkot egyszerűen, akár otthonunk kényelmében eltávolítani, a percekig tartó technikai acetonban való áztatás nélkül! ( Hiszen ez nem tesz jót sem a körömnek, sem a bőrnek.) UV Polish a  zselé és a körömlakk tökéletes keveréke!

Az UV Polish ötvözi az egyszerűen felkenhető körömlakk és a színes zselé jó tulajdonságait.
Egyszerűen felkenhető, egyedülálló módon acetonmentes körömlakklemosóval eltávolítható, mint a körömlakk, rendkívül tartós, magas fényt kölcsönöz, mint a színes zselé.

 

 Fajtái:

  • Mystic UV Polish: Rendkívüli, érzéki, misztikus. Intenzív színek, melyek felébresztik a fantáziát, és a hangulatot. Remekül fed, briliáns csillogást ad, a tavasz eufórikus játéka.

[button link=”http://glamournails.hu/?s=Mystic&post_type=product” color=”lightblue” newwindow=”yes”] WEBÁRUHÁZ >>[/button]

Használati utasítás:

Az előkészített, keratinos alaplakkunkkal ellátott körömre, vékony rétegben vigye fel az UV lakkot, majd kötesse UV lámpa alatt 2 percig, ha szükséges ismételje meg a folyamatot, majd az UV Top Coat-tal zárja le, és ismét köttesse meg az anyagot. Eltávolítása: az actonmentes körömlakklemosóval átitatott papírt 10-15 másodpercig tartsa rá a körömre, ez lepergeti az UV lakkot.(acetonnal ez a művelet még gyorsabb).

UV Sealer-rel: alapként vigyük fel, kötessük lámpa alatt, ezután lakkozzunk az előzőleg leírtak szerint, majd használjuk ismét az UV Sealer-t, kötessük meg. Fixálást igényel. Kötési idő: 3perc.