Szalon: 06-1-315-00-63 | Webáruház: 06-1-316-98-12 glamournails.hungary@gmail.com BEJELENTKEZÉS

Zselék

ÉPÍTŐ, MODELLEZŐ ZSELÉK…

 


Fajtái:
A sokéves munka, és tapasztalat eredménye a mai tökéletes zselé kollekció. A Nail Selection széles választékban kínálja az építő zseléket. A különösen átfogó kínálat megkönnyíti a döntést a körmös kollégáknak a megfelelő zselé kiválasztásában, mind a saját, mind a vendégek megelégedésére, a tökéletes körmökért. Alapanyagainkra jellemző, hogy önterülő, minimális izzadságréteg marad utána, könnyen megmunkálható, tökéletesen fedő, illetve kiváló az ellenálló képessége a külső behatásokra, ezáltal igen tartós. Megfelelő savasságának köszönhetően rendkívül jól tapad, UV stabilizátorának köszönhetően megszűri a negatív külső hatásokat, így gátolva a köröm sárgulását is. Fényzselé nélkül is gyönyörű csillogást, fényes felületet biztosít. Különböző sűrűségű, gazdag választékunk minden igényt teljes mértékben kielégít.

 • Superdick: Víztiszta, közepes sűrűségű építő zselé kiváló stabilitással, ellenálló képességgel. Vékony rétegben felvihető, így nem éget. Felhasználható természetes körömre, illetve tipes technikával az erős, hosszú ideig tartó körmökért.
 • Profi Sculpting: Víztiszta, egyfázisú, sűrű építő zselé.  Nagyon magas szilárdságú, tartós körmök építhetők belőle. Ideális profi körmösöknek, mivel könnyen formázható, különösen jól alkalmazható a sablonnal való építéshez.
 • Top Glanz:  Fedőzselé különlegesen magas fénnyel, ideális minden építő technikához, valamint színes zselék tökéletes lezárásaként.
 • Premium Gel Rosa: Egyfázisú, sűrű építő zselé, mely használható alap zseléként, és fedőzseléként egyaránt, könnyen megmunkálható, állandó minőség, tejes-rózsaszín színben, így könnyen elfedhetők a kisebb körömhibák.

Használati útmutató:

A kiválasztott zseléből megfelelő mennyiséget hordjuk fel az előkészített körömre, majd építsük.

Kötési idő 3 perc.

 

FRANCIA MANIKŰR

 

Színezett zselék francia köröm építéséhez. Magas minőségű, tartós, jó ellenálló képességgel rendelkező, zselécsalád, melynek sűrűsége lehetővé teszi, hogy rendkívül vékony rétegben tudjuk felvinni az anyagot. Két különböző színben, két lépésben használjuk: extra white a ragyogó fehér körömvégért, pink a természetes kinézetért. Ha szeretne extrém francia külsőt a körömnek, akkor ajánljuk a Perfect French Gel-t, izzadságréteg nélkül (fixálás mentes), valamint a French Manicure Builder Gel-t a tökéletes francia körmökért.

 

Fajtái:

 • French Manicure Gel Extra White és Pink: A francia manikűr két zselét tartalmaz a természetes francia köröm kialakításáért, ez az extra white, és a pink. A pink zselé a természetes színhatást, az extra white pedig a ragyogó fehér köröm véget adja vissza a megépített körömnek.
 • French Builder Gel White: Speciális, sűrű, építő fehér zselé. Alkalmazható magában a fehér köröm végére (természetes szabadszélt építhetünk), illetve keverve az extra white zselével a vakítóbb fehérségért.
 • Perfect French Gel White: Speciális fehér zselé, ideális a hatásos, tökéletes francia körömkért izzadságréteg nélkül  (fixálás mentes). Kiválóan alkalmazható megépített köröm díszítésére és utólagos franciavég kialakítására.

Használati útmutató:

A kiválasztott zseléből megfelelő mennyiséget hordjuk fel az előkészített körömre, majd a zseléfajtának megfelelően építsük meg a műkörmöt. Kötési idő 3 perc.

 

CAMOUFLAGE GEL

 

A camouflage zselékkel teljesen természetes hatású körmöket készíthetünk, a rövid körömágy meghosszabbítására is szolgál, így megakadályozza a lenövésének problémáját. A bőr színének megfelelően választható rose, és dark rose színben.

Használati útmutató:

A kiválasztott zseléből megfelelő mennyiséget hordjuk fel az előkészített körömre (lerágott, rövid köröm meghosszabbítására), majd a kiválasztott műköröm formára építsük meg. Kötési idő 3 perc.

 

 

FINISH GELS (Fényzselé)

 

Finish gel nagyon vékonyan felvihető a felületre, mely rendkívül magas fényt kölcsönöz, egyszerű használat érdekében a zselé ecsetes üvegben van, kikeményedés után izzadságréteg nélkül szárad ki (fixálást nem igényel!). Termék UV stabilizátorral rendelkezik, így gátolja a köröm sárgulását, és a külső káros hatásokat. Finish gel a rugalmasságának köszönhetően hosszú hetekig megőrzi fényét.

Fajtái:

 • Perfect Finish Gel: Víztiszta, ragyogó fénnyel rendelkezik, a tökéletes befejezés érdekében.
 • Perfect Shine Gel: Glitter ezüstszínben a vidám csillogásért, és halvány rózsaszínben, a természetes, mégis fényes körmöket adhatunk vissza.

Használati útmutató:

Vékony rétegben vigye fel az elkészült műkörömre, majd UV lámpa alatt kötesse meg. Kötési idő 3-4 perc.

 

  ZSELÉS-SABLON

 

Speciális anyagból készített sablon, zselés műköröm építéséhez. Anyaga átlátszó, ezért ideálissá teszi a hosszú műköröm építését, tip nélkül. A zselé rendkívül jól terül ezen a sablonon, és mivel átlátszó, ezért az anyag gyorsabban köt, és könnyebben lepattintható.

Használati útmutató:

Helyezze az előkészített köröm szabadszéle alá, majd kezdje el a műköröm építését.

 

FIXÁLÓ

 

 • Gel Cleaner: Összetevőinek köszönhetően nem tompítja a zselé fényét. (kapható natúr, kék, zöld színben, illetve illatban)
 • CLEAN & CARE: Speciális zseléfixáló, mely nemcsak az izzadságréteget távolítja el, hanem természetes összetevőinek köszönhetően, mint a szőlő olaj, kókusz olaj, jojoba olaj, kakaóvaj ápolja a bőrt, valamint gyönyörű fényt ad a körömnek. Használhatjuk manikűr után a polírozáshoz, mivel bőrápoló adaléka miatt, magasfényt is a természetes körmöknek

Használati útmutató:

Vigye fel a megépített zselés körmök felületére, így az izzadt réteget eltávolítjuk, illetve manikűrözésnél a polírozási fázisnál a természetes körmökre, polírozó segítségével magas fényt adhatunk felületnek.

 

SZÍNES ZSELÉK

 

 

A Nail Selection színes zselé családja tökéletes fedést biztosít vékony rétegben is, értékes, drága pigment tartalma miatt, egyenletes színt, tökéletesen sima felületet ad, ezáltal rendkívül gazdaságos is. Felhasználási javaslat: díszítésre, francia körömre, tartós szín érdekében lakkozás helyett. A NailSelection színes zselé mindig követi a legújabb divatszíneit, még a „RETRO-t” is, így igazi csillogást visz a Vendégei életébe.

Több mint, 100 féle színből minden ízlésnek talál megfelelőt!

 

 

Fajtái:

 • Multi Color:  Ragyogó színek (matt) széles körű választékában mindenki megtalálja a vendégei igényeinek megfelelőt. Ezeknek a színes zseléknek ismertetőjegyei a rendkívül jó színtartóság, és a drága pigment tartalom, ami nélkülözhetetlen a tökéletességhez.
 • Pearly gel:  Fedő zselé gyöngyház effektussal, gyönyörű, visszafogott, halvány színek, akár lakkozás helyett is alkalmazható. Pearly család 4 különböző színben választható.
 • Star Shine Gel:  Briliáns enyhén csillámos üveghatású csillogást adó zselé, amely különböző színárnyalatokban kapható, ezáltal maga az elegancia. 5 féle színben kapható.
 • Stardust Gel:  Különleges fedő színes zselé, magával ragadó minőség. Alkalmazásával megvalósítható egyben a tartós szín, nagyfokú szilárdság, mindez elbűvölő, szemet gyönyörködtető színekben. Egyedülálló módon, Stardust színes zseléink, drága pigment és csillámtartalmának köszönhetően nemcsak a rendkívül tartós színt és rendkívüli fedést biztosítják, hanem felülete tökéletesen sima marad. Kiválóan alkalmazható lakkozásra és díszítésre is.
 • Glitter Summer Gel:  Áttetsző (üveghatású), csillogó fedő zselé, különleges nyári színekben, vidám csillogással rendelkezik, 5 különféle színárnyalatban kapható.
 • Trend Gel Spring Coctail: Jellemzője: Trendi, üde és tavaszi – ragyogó színű fedő zselé, fénnyel, amely 6 féle színben pomázik. Reflektorfénybe kerül a sikeres körömépítés.
 • Trend Gel Coffee: Kávé – Egy klasszikus ital, amely belopta magát az emberek érzékeibe. Az elmúlt években a legkülönbözőbb kávéital fajtákat ismertük és szerettük meg, mint a Cappuccino, Espresso, Latte Macchiato, vagy a Mocca, melyekben gyönyörűséget, és élvezetet lelünk.

Most ez a trend, hogy ellentmondást nem tűrően mutatkozik meg a körmökön –  élvezhesse a Trend Coffee színes zselék hasznát magunknak, és vendégeinek megelégedésére ezeknek a meleg kávé aromás színeknek segítségével ( hasonlóan a trend coffe color nail polish-lakk színekhez).

Használati útmutató:

A kiválasztott színes zseléből vegyük a megfelelő mennyiséget, kezdjük el a díszítést vagy a lakkozást.